Suomalaisia Townsvillessa?!

Aloittaja Malla, tammikuu 21, 2007, 14:46

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Malla

Heip kaikille.

Suomalainen neitonen rantautui Townsvilleen muutama paiva sitten. Tarkoituksena viettaa taalla ainakin puoli vuotta.

Valilla olisi mukava vaihtaa sana tai kaksi aidinkielella, joten jos suomalaisia alueelta loytyy, otattehan yhteytta!?:XXXX

Timo

Matkailijoista en tiedä, mutta kaipa ne ilmoittautuvat, jos kiinnostusta löytyy. Paikallisia siellä on enää kovin vähän. Melkein kaikki niistä, jotka tunsin pari-kolme vuotta sitten ovat joko kuolleet tai muuten muutaneet pois -  itseni mukaan lukien. Vielä taitaa Korhosen Ari kuitenkin vääntää suomenkielistä radio-ohjelmaa. Kanava on 4TTT FM. Lähetysaikaa ei ole tiedossani, mutta ehkäpä se löytyy kanavaa kuuntelemalla tai Arilta kysymällä. Sähköpostiosoite on ari-ät-ballyhoo-piste-com-piste-au, puhelin (07) 4725 3653 tai 0409 618 699. Samallahan Arilta voi kysyä myös paikkakunnan suomalaisista. Jos ei tärppää, ja jos todella kuka vaan suomea puhuva kelpaa, niin kysy sitten uudestaan: voin yrittää kaivaa jonkun vanhan juopon tai dementikon esille.

eevis

LainaaAlkuperäinen postittaja Timo
Jos ei tärppää, ja jos todella kuka vaan suomea puhuva kelpaa, niin kysy sitten uudestaan: voin yrittää kaivaa jonkun vanhan juopon tai dementikon esille.

mut Timo, sähän asut Cairnsissa asti, mites sä nyt Townsvilleen asti vaan suomea puhumaan lähtisit...?  :?:pyhimys:D
Dees - We will bloody bounce back!!!


Timo

Eevis :D  Mä kaivaisin ne täältä käsin pitkällä tikulla. :roue  Ei kun käydään me vielä Townsvillen seudulla pari kertaa vuodessa. Siellä Woodstockissa kun on meidän "mummola". Torstaina ollaan taas lähdössä sinne. Suomea ei taideta kuitenkaan tällä kertaa pistäytyä puhumassa.

hamapo

no hitsit pitsit.
kaipasin kovasti suomalaista juttuseuraa, mutta lahdin T'villesta 5.3 (7kk jalkeen). nyt olen Perthissa enka tieda palaanko. hopsis popsis. Miten sina sinne paadyit?

hauskaa jatkoa sinne pohjoiseen!!
pieni vinkki: mene ihmeessa vesijumppaan Tubruk maauimalaan ma-ke iltaisin 6-6.45!!!

terveisin hanna