Brisbane ja sen lähialue

Aloittaja SK, lokakuu 16, 2008, 18:56

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

SK

Heissan. Olemme tässä mieheni kanssa suunnitelleet Aussehin muuttoa ja kiinnostus Brisbane:n alueeseen on suuri. Meillä on kaksi koiraa ja kaksi kissaa, jotka kaikki haluaisin mukaan, joten erityisesti kiinnostaa hyvät puistot tai muut koirien kanssa peuhaamiseen sopivat alueet. Olen tätä foorumia lukiessani törmännyt siihen, että vuokra-asuntoja on hankala löytää, jos on lemmikkieläimiä. Joten onko se mahdollisesti parempi harkita omistusasuntoa? Tällä hetkellä asumme omistusosakkeessa. Minkälaisia kokemuksia teillä on vaihtoehdoista? Vuokra, omistus, kerrostalo, omakotitalo?
Minkälainen suhtautuminen ausseilla on noin yleensä lemmikkieläimiin, etenkin koiriin?


Kauheasti kysymyksiä, mutta toivottavasti joku teistä vastaa. Kiitos etukäteen. :)

MH

Brisbanen alue on hyvä ja ilmasto sopivan lämmin ympäri vuoden

Eläimet saa mukaan jos ei kustannukset ole esteenä.

alueita löytyy vaikka kuinka paljon kunhan nyt et ihan keskustaa tarkoita.

eläimet vaikuttavat vuokra asunnon saantiin jonkin verran toki aina voi neuvotella. Meilläkin ensin oli ettei eläimiä mutta neuvoteltuamme asiasta niin vuokranantaja sanoi että ennemmin hyväksyy kaksi pientä koiraa kun piirtelyiässä olevia lapsia.

Toki omistus asunto kannattaa jos siihen on mahdollisuus.

Aluksi vuokra asunto on järkevä, saa rauhassa katella ja tutkia paikkoja minne sitten haluaa sen pysyvämmän kodin laittaa.

Suhtautuminen eläimiin on ihan samanlaista kuin missä tahansa muuallakin, meillä koirista pelkästään postitiivisiä kokemuksia pois lukien juuri asunnon vuokraukseen liittyvät seikat.

MH