Mistä kannattaa ostaa loma Australiassa tai Australian ulkopuolelta ?

Aloittaja Minoa, toukokuu 31, 2011, 17:36

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Minoa

Tyttäreni lähtee auppariksi Melbourneen nyt sunnuntaina. Parin viikon päästä tästä kesäkuun lopulla hänen auppari perheensä lähtee Suomeen käymään, joten nyt olisi mahdollista kiertää Australiaa pari viikkoa tai suunnata "ulkomaille".
Mikä olisi luotettava matkatoimisto, jonka kauttaa voisi matkan (lennon ja majoituksen) tilata? Mitä ehdottaisitte Australian tuntijoina ehdottomasti käymisen arvoisiksi (Cairns, Fraser Island, Perth, Sydney, Ayers Rock?) tai minne kannattaisi "piipahtaa" esim. Uusi-Seelanti, Fidzi, Tahiti jne. Ja mistä saisi edullisimmat matkapaketit luotettavasti?

Terkuin äiti enemmän innokas kuin tyttärensä :god:

Silppu

Aika paljon riippuu siitä mikä on budjetti. Jos rahasta ei ole pulaa, niin Fidzi olisi varmaan mukava kohde. Suomalaiset yleensä pitävät lämpimästä, varsinkin kun Melbournessa on talvella hyytävän kylmää. Pienemmällä budjetilla suuntaisin itse lämpimään Cairnsiin (valliriutat) tai vähintään tänne Sunshine Coastin korkeudelle (Fraser Island, Australia zoo, aurinkorannat ja päivän ylin talvella n.20 astetta +aurinkoista). Edullinen hyvätasoinen majoitus Sunshine Coastilla voisi olla vaikka Ellinboxissa jossa osaavat neuvoa turistikohteista suomen kielellä, tai sitten yöpyminen halvoissa backpacker's hostelleissa, josta sitten löytyy mainoksia mihin mennä ja miten. Sunshine Coastille lentää edullisesti Melbournesta. Lennot voi varata itse lentoyhtiön sivulta suoraan tai esim. osoitteesta http://www.webjet.com.au
Pakettimatkojen osalta voi ottaa yhteyttä vaikkaMatkatoimisto Flightcentreen