Kauanko lento kestää?

Aloittaja Arkkukari, huhtikuu 25, 2006, 03:50

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Arkkukari

Tuo kesto riippuu varmaan aika paljon välilaskuista mutta noin suunnilleen. Mitenkä monella välilaskulla voi selvitä? Helsingin jälkeen on varmaan pakko pysähtyä jossain ennen Australiaa.

RUU

Lentoaikana arvioituna nopein ainakin Brisbaneen taitaa olla reititys Hong Kongin kautta. Ilmassaoloaika on n 18 t, tosin drawbackinä on nykyisin 15 t odotus HKG:ssa (aamusta myöhään iltaan).
Muita mahdollisia yhden stopin reitityksiä ovat ainakin meno Tokion (ehkä myös Kansai onnistuu) tai Bangkokin kautta. Manner-Kiinastakin saattaa olla suoria lentoja Australiaan.

Toinen vaihtoehto on lähteä vaikka Frankfurtista. Meillä on FRA - SIN 12 t, muutama tunti myöhemmin SIN - BNE 9 t = 21 t ilmassa. Sitten OK kun vaan on klaarattu itsemme sinne keskelle Saksanmaata (HEL - FRA = 2,5 t).
RUU

"The Australian native can withstand all the reverses of nature, fiendish droughts and sweeping floods, horrors of thirst and enforced starvation - but he cannot withstand civilisation."
Daisy Bates

Leokatti

... mutta Brisbane ei siis ole koko Australia, kuten mielikuvaksi saattaa tulla täällä dunderissa :P. Suorimmat lennot länsirannikolle Perthiin on Helsinki - Singapore - Perth (välilasku myös Bangkokissa). Lentotunteja n. 20, vaihto Singaporessa 55 min.
Kati

If you can't be a good example -- then you'll just have to be a horrible warning.

hothead

Juuh riippuu ihan mistä lentää ja minne, ja miten lennot reitittää... Yhden pysähdyksen taktiikka vaatii turnauskestävyyttä, sillä yksittäiset lennot venyvät silloin yli kymmentuntisiksi (riippuu tietenkin mihin päin Australiaa lentää).

Vanhemmat ovat lentäneet Helsinki-Hong Kong-Sydney -reittiä, muistaakseni n. 20+ lentotuntia.

Kahden pysähdyksen taktiikalla :roue tänne Melbourneen pääsee n. 24 tunnissa, joista n. 20 tuntia ilmassa, Wienin ja Singaporen kautta. (Itselläni on ollut lähtökaupunkina tosin Kööpenhamina, ei Helsinki). Helsinki-Pariisi-Singis-Melbourne vie myös n. 24h, joista 18h ilmassa.

Tanja74

Joo. Meillä on marraskuussa edessä aikamoinen lentourakka. Lähdetään Helsingistä 6. päivä klo 17.15 ja perillä ollaan 8. päivä klo 7.15. Perthiin mennään siis... Ensin lennetään Hki- Lontoo, sitten Lontoo-Hong Kong, jossa 7 tunnin odotus ja viimeinen on sitten tuo Hong Kong-Perth. Lontoon odotus on vaan pari tuntia. Ja leppoisasti luulisi matkojen menevän kun yöaikaan on pitkät lennot.:)
Luulisin että tuo matka on sen arvoinen, pääseehän sitä sentään Aussilaan!:D

Tanja

Leokatti

LainaaAlkuperäinen postittaja hothead
Juuh riippuu ihan mistä lentää ja minne, ja miten lennot reitittää... Yhden pysähdyksen taktiikka vaatii turnauskestävyyttä, sillä yksittäiset lennot venyvät silloin yli kymmentuntisiksi (riippuu tietenkin mihin päin Australiaa lentää).

Aivan. Tänne Perthiin ei yli 10 tuntisia lentoja tule kuin yksi. Singaporessa tuntee jo olevansa kotona - enää 5 tuntia jäljellä!!!
Kati

If you can't be a good example -- then you'll just have to be a horrible warning.

RUU

Tanja, voimme kesäkuussa kertoa tuoreita kokemuksia yölennoista sekä aikuisten että pienempien kannalta, sillä niitä on kaksi peräkkäin (molempien lähtö myöhään illalla paikallista aikaa). Elokuussa lähtee ystävä paluumatkalle, joten siitä kuullaan vielä lisää. Tosin kaikki ovat saman yhtiön lentoja, joten suurta varianssia ei liene odotettavissa.

Tuo teidän Lontoon 2 t kuulostaa tosi lyhyeltä. Kai teillä on vaihto edes samassa terminaalissa? Huvituksen lisäksi kannattaa varmaan panostaa varavaatteisiin käsimatkatavaroiden sisällössä...

Ja muuten, etteikö Brisbane olisi koko Australia??? Ihan niinkuin Turun nurkat = varsinainen Suomi niin eikös... Tai edes edustava otos... :D Tai edes jotain sinne päin? Siis että onhan se nyt edes kylä siellä keskellä rannikkoa, onhan?
Ääh, ihminen yrittää olla hetkittäin kotiseuturakas (siispä, Tampere rules! :peukkuy) ja heti joku muistuttaa realiteeteista...
RUU

"The Australian native can withstand all the reverses of nature, fiendish droughts and sweeping floods, horrors of thirst and enforced starvation - but he cannot withstand civilisation."
Daisy Bates

Jaaks

LainaaKauanko lento kestää?


Siis kauas on pitkä matka, tuli sitten Tampereelta tai Turusta ja matkusti sitten vaikka Perthiin tai Brisbaneen :hahhaa

Säästä tunti lentomatkassa ja vietä sitten pari tuntia tullissa ja kokonaan sinusta riippumattomasta syystä :D

Täällä Brisbanessa voit usein käyttää kaksikin tuntia aamusella 20 kilometrin työmatkaan, joten kaikki on hyvinkin suhteellista.


LainaaOriginally posted by RUU
Tuo teidän Lontoon 2 t kuulostaa tosi lyhyeltä. Kai teillä on vaihto edes samassa terminaalissa?

Euroopan sisäiset ja ulkoiset lennot tulee ja lähtee eri terminaaleista Lontoossa.  Sinne jäi meikäläisenkin matkatavarat viime Suomen matkalla kun oli vain pari tuntia lentojen välillä.
Eipä ollut tullattavaa sitten Brisbanessa ja tavarat tuotiin taksilla kotiin seuraavana päivänä.

Tanja74

Sitä minäkin arvelin että aika lyhyt on vaihtoaika. Matkatavarat kuulemma menee Hesasta Perthiin ilman että itse tarvii niitä siirrellä. Siis hakea hihnalta ja checkata uudestaan.. Luin tuolta Heathrown sivuilta että min. 50 minuuttia pitää vaihtoon varata. Onneksi meitä on kaksi hyväkuntoista aikuista vaan lähdössä.:D Saadaan juosta niin että hippulat vinkuu. Lasten kanssa voisi vaihto mennä hankalammin. Ja onneksi toi vaihto on alkumatkasta niin ei ole sitä matkaväsymystäkään vielä iskenyt.
Vai Turun nurkat -varsinainen Suomi...:) Täällähän minäkin oikeastaan roikun.. Vähän kylläkin on Turkkuseen matkaa. Hyvällä lykyllä kotiovelta Turun keskustaan pääsee 2½ tunnissa...
Kerrohan Ruu sitten miten menee vaihto Heathrowlla.. Jos menet sitä kautta.

Tanja

Tanja74

Niin ja vielä noista yhtiöistä. Lennetään Hesasta Lontooseen British Airwaysillä ja sillä samaisella vielä Hong Kongiin. Ehkä matkatavarat ehtii meidät Hong Kongissa kiinni kun siellä on 7 tunnin odotus aika.:roue
Hong Kongista sitten lennetään Perthiin Qantasin siivellä.

Tanja

eevis

Tanja :D

Muistakaa sitten Heathrow'lla katsoa TARKKAAN transitpisteessä, mistä terminaalista jatkolentonne lähtee (jos siis joudutte vaihtamaan), sillä jos lähtee väärään terminaaliin, 50 min tai kaks tuntiakin hurahtaa hyvin äkäseen... nimim. menin väärään => juoksin paniikissa hiki päässä virkailijan perässä San Diegon koneelle... ois hippasen harmittanut myöhästyä. Mukavaa matkaa! :XXXX
Dees - We will bloody bounce back!!!


Tony

Ja kannattaa todellakin varautua siihen, että teidän matkatavaranne jäävät Lontooseen, jos vaihtoaika on vain 2 tuntia. Edellisellä paluulennollamme 2 tuntia ei riittänyt Kööpenhaminassa tavaroiden siirtoon Finnairin koneeseen, ja pari vuotta sitten 3 tuntiakin oli hollantilaisille liian lyhyt aika siirtää matkatavaramme Helsinkiin lähtevään Blue1 koneeseen:itke. Tavarat tulivatkin sitten taksilla klo 3.00 yöllä:itke, vaikka olimme Blue 1 tiskillä selkeästi ilmoittaneet ja kaavakkeeseen kirjoittaneet, että klo 23.00 voi vielä matkatavarat toimittaa, jos kerkeävät seuraavalle lennolle.

:)Tony

Tanja74

Tota noin... Yritin äsken tutkailla tuolta Heathrown sivuilta noita terminaali juttuja. Sen mukaan sekä tuleva lento Hesasta ja lähtevä Hong Kongiin on terminaali 1. Ilmeisesti sen takia että vaihto on yhdestä British Airwaysin koneesta toiseen saman yhtiön koneeseen.. Siellä luki myös että Terminaali 1 lennetään joihinkin kaukokohteisiin. No ehkä Ruu osaa antaa selvyyttä siihen vielä.:D Tai joku muu joka lentää samoilla reiteillä ja yhtiöillä.

Tanja

RUU

Tanja, tuo saman terminaalin käyttö on teille oikein hyvä (oli kenttä mikä hyvänsä)! Helpottaa elämää paljon ja saattaa sallia jopa pienen hengähdystauon teille, jos aikataulut pysyvät.

Yleisesti ottaen näppituntumalla heittäisin että suuntaus tuntuu olevan seuraava:
* Lentoyhtiön hubissa, etenkin "kotikentällä" yhtiö voi käyttää yhtä ja samaa terminaalia kaikkiin lentoihinsa. Markkinamielessä hyvä ajatus, sillä tuolla pystytään tarjoamaan kilpailuetu muihin yhtiöihin nähden, etenkin juuri noilla isoilla kentillä.
* Jos tila kentällä sallii, saman allianssin yhtiöitä löytyy edes lähekkäin.

Me muuten mennään reittiä Tku - Cph - Fra - Sin - Bne. Ystävämme, joka tulee samaa matkaa kyläilemään suomalaisen kesän ajaksi, kokee reitin Hel - Fra - Sin - Bne (meillä on treffit Frankfurtissa, toivottavasti koneet on ajallaan...).

Kiitos vaan Tonylle vihjeestä, että Köpiksessäkin tarvitaan aikaa tavaroille. Meillä on siellä 2 t aikaa, mennään tosin SASilla läpi (saman konsernin koneilla) eli jotain toiveita kai on laukkujen ehtimiselle. Ja parasta olisi tulla, sillä Fra'ssa ne pitäisi saada ulos ja tsekattua seuraavalle etapille...
RUU

"The Australian native can withstand all the reverses of nature, fiendish droughts and sweeping floods, horrors of thirst and enforced starvation - but he cannot withstand civilisation."
Daisy Bates

susuli

Me lensimme Pekingin ja Shanghain kautta, en suosittele. Paluumatkalla 12 tunnin odotus suljetulla Pekingin kentällä yöaikaan oli melkoisen tuskaa.:itke
-LIFE IS LIKE A CIGARETTE, SMOKE IT TO THE BUTT-

Leokatti

Tanja, varatkaa käsimatkatavaroihin vaihtovaatekerta eikä kannata sitten Perthissä hermostua, kun laukkuja ei näy. Tiskille vaan ilmoittamaan asiasta ja taksi tuo laukut majapaikkaanne seuraavalta lennolta. Ystävä epäili, että Qantas maksaisi myös sen $100/nenu eli jos näin on, niin ensimmäinen ilta menee sitten heidän piikkiinsä :pepsodent
Kati

If you can't be a good example -- then you'll just have to be a horrible warning.

RUU

Ja jos laukkuja ei näy, pitää pyytää kaikki mahdollinen hyödyllinen irtain mukaan - siis hammasharja, saippuat, pyyhe, ja muuta kelvollista...

Tai siis omasta moraalista kiinni mitä pyydät ja et pyydä :pyhimys mutta hyvin varustautunut yhtiö pystyy tarjoamaan vaikka suoraan selän takana olevasta kaapista tyypillisesti matkassa mukana olevat välttämättömyydet, joilla selviät seuraavaan päivään. Eli jos jos jotain hyödyllistä oikeasti jäi matkalle, tsekatkaa olisiko heillä tarjota jotain survival kit'iä.
RUU

"The Australian native can withstand all the reverses of nature, fiendish droughts and sweeping floods, horrors of thirst and enforced starvation - but he cannot withstand civilisation."
Daisy Bates

Tanja74

Joo vaihtovaatteet meinattiin joka tapauksessa laittaa käsimatkatavaroihin niinkuin muutkin välttämättömät henk. koht. tavarat. Ei siinä kylläkään mitään paniikkia muutenkaan tulisi, serkun luo mennään heti kentältä.:)
Ja kyllä ainakin muutaman valitun sanan sanon jos tavarat jää johonkin, ystävällisen tehokkaasti kuitenkin.:roue
Teiltä saa hyviä neuvoja ja vinkkejä matkaa varten. Kiitokset niistä!:god:

Tanja

Leokatti

RUU, se satanen on juuri sitä varten, että voi käydä ostamassa noita mainitsemiasi asioita.

Tanja, älä nolaa itseäsi vaan jätä ne valitut sanat sanomatta, voit jopa saada kiitosta hyvästä käytöksestä. Kyllä niitä ääliöitä riittää, jotka tekevät kentällä kärpäsestä härkäsen ilman teitäkin. Heathrow on mitä on, eikä se siitä miksikään muutu ellei ihmiset sitten lakkaa lentämästä sitä kautta. Ajattele asiaa ennemminkin niin, että eipähän tarvitse tullissa odotella eikä edes raahata matkatavaroita kun ne tuodaan taksilla ovelle asti :peukkuy.
Kati

If you can't be a good example -- then you'll just have to be a horrible warning.

RUU

Nyt on pakko kertoa toisen käden kokemus eli rakkaan vaimon (ja muutaman muunkin) tavaroiden kohtalosta aivan näiltä päiviltä.
Pariisista tuli päivän ekalla lennolla neljä matkustajaa / perhettä Helsingin kautta Turkuun. Kaikkien tavarat jäivät matkalle. Pariisin kone saapui Hesaan n ½ t myöhässä, vaihtoaika sen myötä vajaa tunti. Kaikilta jäivät laukut saamatta.
Lähtöselvitys oli ainut 'track' ensimmäisen 12 t aikana eli ilmeisesti kahdella seuraavallakaan koneella ne tavarat eivät tulleet edes Helsinkiin. Vaikuttaa siltä, että laukut tulivat illan viimeisellä vuorolla puolen yön aikaan Suomeen (päivän neljäs vuoro tuolla välillä) ja aamulla klo 6.30 tuli taksi kotipihaan.
Tosin meille tultiin niin aikaisin, kun olin illan viimeisenä asiakkaana höyrynnyt Vantaalle että laukun on oltava perillä klo 07. Samassa kuormassa olleista toisen henkilön laukuista ei ollut kuulunut vielä myöhemminkään aamulla.

Opetus? Voivat ne laukut näemmä jäädä jumiin jo ennen lähtöä... :itke
RUU

"The Australian native can withstand all the reverses of nature, fiendish droughts and sweeping floods, horrors of thirst and enforced starvation - but he cannot withstand civilisation."
Daisy Bates

Jaaks

Vähän triviaa,

LainaaIn 2005, the single largest cause (61 percent) of baggage delay was in transfer baggage mishandling.


Lost luggage costs air transport industry $2.5B


Is it inevitable that more passengers mean more lost bags?

Rockola

LainaaOriginally posted by RUU
Nyt on pakko kertoa toisen käden kokemus eli rakkaan vaimon (ja muutaman muunkin) tavaroiden kohtalosta aivan näiltä päiviltä. Pariisista

No siinähän se syy jo tulikin. CDG:n kautta lentäessä on enemmän sääntö kuin poikkeus, että matkatavarat tulevat perille eri koneella kuin matkustaja.
Wovon man nicht sprechen kann, dar?ber mu? man schweigen

MH

LainaaAlkuperäinen postittaja Rockola


No siinähän se syy jo tulikin. CDG:n kautta lentäessä on enemmän sääntö kuin poikkeus, että matkatavarat tulevat perille eri koneella kuin matkustaja.

Pari kertaa on tullut mentyä tuota kautta ja tavarat on aina tulleet mukana.

Leokatti

LainaaAlkuperäinen postittaja RUU
Opetus? Voivat ne laukut näemmä jäädä jumiin jo ennen lähtöä... :itke

Ossilan tapaan RUU: take it easy mate, she'll be right! Ei kannata poksauttaa ohimosuonia matkatavaroiden takia. Tulevat kun ehtivät... Hyvää harjoitusta Ossilan tyyliin noin kaiken kaikkiaan. Suomalaisen tehokkuuden voitte unohtaa Helsinki-Vantaalle :hahhaa.
Kati

If you can't be a good example -- then you'll just have to be a horrible warning.

Tanja74

Leokatti, en nolaa itseäni.=) Näin kun sitä asiaa on ajatellut joka kantilta niin eihän se tulokentän virkailijoiden vika ainakaan ole jos tavarat jää pois kyydistä. Itsekin hieman palveluammatissa työskennelleenä tiedän minkälaista on ottaa vastaan haukut jostain mihin ei itsellä ole osaa eikä arpaa. Ja niinhän se yleensä on että jos itse käyttäytyy hyvin niin saa myös parhaan vastaanoton. Ja se laukkujen myöhästyminen ei maailmaa kaada varsinkaan kun siihen varautuu etukäteen. Kaikki tarpeellinen vaan käsimatkatavaroihin ja serkun luona on varmaan kaikkea tarpeellista tavaraa. Ja jos laukut jää johonkin niin ei ole edes hirveen pitkä matka yhtiölle kuljettaa niitä. Serkku asuu Woodvalen alueella Perthin pohjoispuolella. Eikä hätä ole minkäänlainen kunhan itse pääsee sinne asti!:pepsodent
Tanja

alakota

Hei ! Lähtö 31.10. Sama aikataulu Hong Kongiin asti. Hong Kongissa kahden tunnin pysähdys, jonka jälkeen lento Sydney. Perillä aamulla klo 7.20.
Mielyttävää matkaa sinullekkin. tapsa:D

kris

Sen verran kenkkumainen toi lentomatka kuitenkin on, että kehoitan hankkimaan liput vain yhteen suuntaan. :cool:
T: Krisse

rituli

Miten te olette löytäneet noilla isoilla lentokentillä sen oikean lennon lähtöpaikan? :confuse
Pelottaa sitten kun me maalaistollukat lähetään liikenteeseen, että eksytään ja jäädään pois lennolta :itke:itke
Mutta joo, silti vaan on yritettävä ja luotettava että kaikki menee hyvin :eye:

Leokatti

Nou hätä, Rituli. Vaikka eksyisi ja jäisi koneesta niin aina sieltä tulee toinen lento, jolla sitten pääsee etiäpäin. Ei kannata stressata itteensä sen takia. Yksi seikkailu lisää :cool:. Tarkistat vaan monitorista lennon numeron ja lähtöportin ja suoritat itsesi portille ajoissa. Heathrow Lontoossa on ainoa kenttä, joka osaa olla sekava mutta sielläkään en koskaan ole koneesta jäänyt. Täytyy vain tietää, mistä terminaalista jatkolento lähtee ja suunnistaa sinne. Sen jälkeen, jos aakkoset ja numerot ovat hallinnassa niin porttikin löytyy :peukkuy. Ja kysyvä ei tieltä eksy.
Kati

If you can't be a good example -- then you'll just have to be a horrible warning.

Rane

Lentoajasta puheen ollen: itse tulin tuossa toukokuun alussa Amsterdamista Lontoon, Los Angelesin ja Aucklandin kautta Sydneyyn. Vaikken 3-4 tuntia enempaa millaan lentokentalla viettanytkaan, kesti tuo matka kokonaisuudessaan 44 tuntia.

Juu, kysyjille vastaan, etten itse naita lentoja hankkinut/suunnitellut.  ;-) Itse olisin kylla lahtenyt Amsterdamista itaan pain, enka suinkaan kohti amerikkoja...

Mutta voin ainakin todistaa, etta toistakin kautta tanne Australiaan paasee! ;-)

Tanja74

No nyt meilläkään ei enää ole hiiirveeen pitkä aika siihen matkan alkuun! Ja sain selville että meidän kone laskeutuu siellä Heathrowlla terminaali 1 ja jatkolento lähtee samasta terminaalista. Phuh, onneks niin. Ei tarvii juosta tukka putkella niin kuin aluksi epäiltiin. Nyt täytyy sitten kuitenkin tarkkailla noita Lontoon turvajärjestelyjä ja katsoa sitten mitä kaikkea voi ottaa käsimatkatavaraksi. Onneksi kuitenkin tilanne voi vielä muuttua ennen marraskuun alkua.

Täällä käydessä sitä aina se matkakuume kohoaa ainakin vähäksi aikaa. Pitää varmaan alkaa laskea päiviä kohta.=)

Hyvää syksyä täältä Suomesta!!
Tanja

Dreamtime

Saas nähdä kuinka itellä käy.. Heathrowlla on aikaa 2h ja 15 min, jos lennot on ajallaan.. Saapuminen terminaaliin 1 ja jatkolento terminaalista 4, jos olen osannut tulkita oikein, kun suomesta tulevan lennon numeroa ei löydy.. :o

Yksin olen liikenteessä, eli ei pääse edes kenekään toisen kanssa sokkeloita pähkäilemään. :?

Lähtö Helsinki-Vantaalta on 13. joulukuuta 7:45, josta siis Lontoon ja Singaporen kautta määränpäänä Sydney. Jos joku sattumalta on lähdössä samoilla lennoilla olisi kiva päästä pähkäilemään vaihtoa (ja muutakin) yhdessä! :D
Saa pistää U2U!!

Sopiva

Dreamtime,

Mulla on ihan samanlainen setti tiedossa tossa 26.9. Eli Lontoossa vaihto ykkösestä neloseen, reilu pari tuntia aikaa. Sitten singaporen kautta (ei kuitenkaan vaihtoa) Sydneyyn. Jänskättää kyllä kun pitää oikein junalla reissata ykkösestä neloseen, mutta kai sitä pärjää kun muutkin pärjää :roue
Regret nothing. Do everything.

Leokatti

Sopiva, taitaapi kuitenkin olla että se on bussi, joka vie terminaalista toiseen. Ettet hukkaa aikaa junaa etsien...
Kati

If you can't be a good example -- then you'll just have to be a horrible warning.

riaapa

LainaaAlkuperäinen postittaja Leokatti
Sopiva, taitaapi kuitenkin olla että se on bussi, joka vie terminaalista toiseen. Ettet hukkaa aikaa junaa etsien...

Vaan eipäs sittenkään, Leokatti. Heathrown kentällä siirrytään tosiaan junaa käyttäen, toisin kuin monilla muilla maailman lentokentillä. Näin sanoo nettisivunsa:

LainaaTerminals 1, 2 & 3 are all located in the centre of the airport and are within walking distance of each other via underground walkways. Terminal 4 is located on the south side of the airport, and can be reached from Terminals 1, 2 & 3 via the free inter-terminal transfer service on the Heathrow Express train, which takes approximately eight minutes.

Ja muistakaahan Dreamtime ja Sopiva kävellä ihan kipin kapin siellä kentällä, se saattaa parituntinen vierähtää helposti jonottaessa, Heathrown kentällä kun ei mielestäni ole parhaimmillaankaan kovin joutuisaa palvelua, puhumattakaan nyt kun on tiukentuneet nämä turvamääräykset...

Näin neuvoo Riina-täti... :hahhaa
Riina

Leokatti

Riina, no on se hyvä, että joku on ajantasalla :D. Viimeksi sitä kautta lentäessäni mentiin vielä bussilla... Nykyisin meinaa enemmän se kuinka monta tuntia matka kestää kuin se, kuinka paljon dollareita säästyy, joten LHR yleensä kierretään kaukaa :eye:-
Kati

If you can't be a good example -- then you'll just have to be a horrible warning.

Leokatti

Jaa, palataas kuitenkin takaisin... Meille tuli vieras Suomesta viime yönä ja vahvisti, että terminaalien (1 -> 4) väli mennään edelleenkin bussilla.

Voisivathan nuo pitää ainakin lentokentän omat sivut ajantasalla...
Kati

If you can't be a good example -- then you'll just have to be a horrible warning.

riaapa

LainaaAlkuperäinen postittaja Leokatti
Riina, no on se hyvä, että joku on ajantasalla :D. Viimeksi sitä kautta lentäessäni mentiin vielä bussilla... Nykyisin meinaa enemmän se kuinka monta tuntia matka kestää kuin se, kuinka paljon dollareita säästyy, joten LHR yleensä kierretään kaukaa :eye:-

Juu kuten yllä vähän vihjaisin, ei ole Heathrow meidänkään "lempikenttiä" jos kyseessä on läpikulku.


Voisivat tosiaan pitää ne nettisivut ajantasalla... Hmmm... Taitavat olla raukat ihan hämmennyksissä siellä kentällä, joten vielä sitäkin suuremmalla syyllä kannattaa pitää rivakkaa tahtia yllä siellä terminaalien välillä seikkaillessa. :hahhaa

Lycka till!
Riina

Lumienkeli

Huih! Nyt muaki jänskättää kun on myöskin samainen vaihto eli ykkösestä neloseen ja pari tuntia aikaa. Ollaan lähdössä kaverin kanssa 4.1.07 British Airwaysin lennolla Helsinki-London-Sydney. Tuli vielä otettua 10 minuuttia myöhemmin lähtevä Finnairin kone Lontooseen ja nyt kaduttaa. Olisivat olleet arvokkaat 10 minuuttia tuohon vaihtamiseen ilmeisesti. Ei ole tullut Lontoon kentällä aiemmin käytyä. Tekeekö se siis välillä Singaporessa välilaskun vaikkei varauksessa ole mainittu? Jos myöhästyy jatkolennolta niin pääseekö siis automaattisesti ilman lisämaksuja seuraavalla koneella? Kiitos vastauksista :)

Dreamtime

Juu, en itsekään olisi tuota Heathrown kenttää valinnut, mutta se oli niin paljon halvempi, että täytyy yrittää vaan selviytyä.

Huh.. Kuulostaa, ettei kukaan ole sieltä kerennyt tavaroineen ajoissa.. Onko edes jollain kannustavia kokemuksia :?

Takasin tulo onkin sitten Frankfurtin kautta, jossa ainakin viimeksi kaikki sujui sujuvasti :sormetr

Sopiva, kerrohan miten vaihto meni! Ja onnea matkaan :pepsodent