Australian Viestitaulu

Viestitaulu => Elämää Australiassa => Viisumit - muuttaminen => Aiheen aloitti: hippolato - elokuu 07, 2007, 12:22

Otsikko: Pieni muutto Suomeen
Kirjoitti: hippolato - elokuu 07, 2007, 12:22

Heips.

En loytanyt suoraan vastausta muuten loistavalta sivustolta. Kyseessa siis olisi tavaroiden rahtaus (muutama laatikko) Suomeen tassa kuukauden paasta.

Olemme olleet opiskelmassa taalla, ja tavaraa on kertynyt jonkin verran. Lisavivahteen tuo se, ettemme itse mene Suomeen heti, vaan kiertelemme reppureissaten Aasiaa kuukauden ennen Suomeen saapumista. Eli tavarat pitaisi saada rahdattua ns. itsenaisesti Suomeen.

Mutta mika mahtaisi olla fiksuin/halvin tapa tehda asia? Tavaroita EI ole kauheasti, ei siis huonekaluja tai mitaan massiivista, vaan lahinna vaatteita, kirjoja, kannettava tietokone, muutamia matkamuistoja yms...Ehka parikymmenta kiloa. Vaikea arvioida viela. Mutta emme niita ala Aasiaan kantamaan, sen verran niita on  :)

Mutta merirahti lienee siis tarkoitettu isommalle maaralle? Miten unaccompanied luggage tyyppinen rahti? Haittaako, jos itse lahtee toiseen suuntaan kuin tavarat? Ja voiko silla keinolla lahettaa jo etukateen tavaraa?
Otsikko: Vs: Pieni muutto Suomeen
Kirjoitti: katjamaaria - syyskuu 12, 2007, 20:07
Heissan,

kun itse olimme vastaavassa tilanteessa Sydneyssa pari vuotta sitten, kaytimme tata firmaa

http://www.jetta.com.au/

Firma haki ne kotoa. Painoa pahvilaatikoille kertyi noin 30 kg. Suomessa sukulaiset hoitivat tavaroiden noutamisen, joten se kannattaa jarjestaa etukateen. Muuten joutuu varmaan maksamaan jotain varastointimaksua.

K.