Vielä vähän kysyttävää...

Aloittaja Jani, helmikuu 28, 2005, 18:30

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Jani

Nyt sitten hakemus on printattua (47sk) ja booklet 6 melkein luettu valmiiksi. Eli meidän pitää hakea sitä Skilled-Independent (Class BN, sublass 136). Sitten yksi paska kysymys! Kuinka tarkkoja ne ovat vanhan rikosrekisterin kanssa? Minulla on vanha törkeä rattijuopomus takana joka tuli 18vuotiaana rälläiltyään ruohonleikkurin kanssa. Siinä oli kysymys siitä että jos on vanhoja rekistereitä jotka ovat poistuneet. Voivatko he tarkistaa sen vai kannattaako poliisilta hakea joku paperi missä lukis että miten se tapahtui. Koska jos siinä lukee vain että törkeä niin se kuulostaa niin paljon pahemmalta. Ja sitten vielä lääkäri? Eli meidän pitää käydä tekee se kallis lääkärintarkastus tätä viisumia anoessa? ::nuttu:

Jaaks

Jani :D

Pyydä poliisilta ensin ote rekisteristä.  Voihan olla, että se ei edes ole siellä enään :o

Oliko se vaan sakkotuomio :? jos näin, niin se ei ole " törkeä" täkäläisten mittapuiden mukaan varsinkaan, jos se käsiteltiin oikeudessa ilman sinun läsnäoloa.

Kuitenkin kannattaa olla rehellinen, jos on mahdollisuus, että se jostain voi löytyä.  Muuten tulee kallis hakemus ihan turhan takia.

jounij

Tärkeintä viisumin saannin kannalta lienee, että siitä poliisilta saadussa rikosrekisteriotteessa (jonka joka tapauksessa taitaa joutua hankkimaan permanent resident -viisumia haettaessa) lukee, että kyseinen tuomio on jo sovitettu (sakot maksettu, vankeustuomio istuttu, ehdonalainen kärsitty tai mitä se lieneekään).


Arvelee
Jouni
Canberra

Jani

Joo, se tapahtu seitsemän vuotta sitten. Se oli törkeä ja jouduin käräjille mutta sain sakkoa ja kortti oli hyllyllä jonkin aikaa. Lienee paras soittaa poliisille kysyy jos sielä vielä jotain näkyy.

MH

Normaalit liikennerikkeet poistuvat rekisteristä viidessä vuodessa (ylinopeus sakot etc.) Ai mistäkö tiedän:hahhaa:hahhaa mutta rattis hommista en tiedä onko niissä aika pidempi.