Leipureiden neuvoja vastaanotetaan

Aloittaja Heikkis, marraskuu 05, 2007, 00:17

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Heikkis

Ajattelin leipoa rahkapiirakan kaverin kemuihin, mutta etsiessäni kaupasta jostain rahkaa vastaavaa, löysin ainoastaan sour creamia. Onko kellään antaa vinkkiä, millä saisi kunnon suomalaisen rahkan tehtyä? Lähinnä tuotemerkkiä etsiskelen, ihan rahkaa-rahkaa ei varmaan ole tarjollakaan?

Aikis

Jokkeee...mihin on hävinnyt koko pitkä keskustelu 'ruoka-aineita ossilan kaupoissa' tai jotain sinne päin??? Ainakaan minun hakuni ei sitä löytänyt ja siellä olisi Heikkikselle tuo rahkakin selostettu ainakin muutamaan kertaan.

Mutta jos nyt oikein muistan (äkkiä sitä unohtaa) niin jos yhdistää sour creamiin vielä mascarponejuustoa vai oliko se sittenkin ricotta, niin aikalailla rahkalta rupeaa tuntumaan.

Ja ihan rahkarahkaa sai kuuleman mukaan silloin tällöin toisinaan sattumanvaraisesti ainakin Sydneyn venäläisestä kaupasta joka sitten puolestaan sijaitsi kai Beverly Hillsissä, itse en kyllä käynyt koskaan.


Edit: löytyhän se sentään, joten sieltä Heikkis vaan hakukoneesta lisää juttua rahkasta...