Skilled viisumi - Australian Study Requirement

Aloittaja hemuli, kesäkuu 14, 2012, 18:01

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

hemuli

Hei, Olen tässä miettinyt että kun meinaan suorittaa etäopintoina maisterin tutkinnon australialaiseen yliopistoon, niin saakohan siitä tutkinnosta joka on suoritettu australialaiselle yliopistolle etänä niin skilled independent viisumissa pisteitä osiossa australian study requirement, josta voi saada 5 pistettä, jos nyt oikein muistan???

Kiitos taas teille

hemuli

Niin ja siis siellähän kyllä lukee se että pitää olla ollut australiassa sitä suorittamassa, mutta jos jollakin on kokemuksia tai kuullut puhetta että vaikka ei olisi australiassa ollut suorittamassa sitä tutkintoa mutta se on kuitenkin australialaisessa yliopistossa suoritettu? Joo ja mietin myös onko kellään kokemusta tuosta professional year asiasta? onko joku suorittanut tai onko käytännön tietoa miten se menee, ja jos menee esim työharjoitteluun niin saako siitä palkkaa yhtään vai mikä on käytäntö? :) cheers

hemuli

Ai niin ja pakko vielä kysyä viisaimmilta, kun huomasin tuolla yhdessä toisessa viestiketjussa maininnan työkokemuksesta, sen verran että saadakseen skilled viisumin, työkokemuksen ei välttämättä tarvitse olla ollut palkallista? Että tosiian niissä "ehdoiss" neuvoissa mainitaan vain että työtä jota on tehty vähintään 20 tuntia viikossa. Onko kellään kokemuksia? Jos on esim tutuilla hommaillut ilman mitään erityistä kompensaatiota vain saadakseen kokemusta alasta niin riittäköhän se, eli siis jos saa siitä työtodistuksen mutta missään verotiedoissa ei näy mitään palkkasaanteja sieltä? Tässä mietin vaan asiat kuntoon et pisteet varmasti täyttyy..

Wolmari

Tyon taytyy olla palkallista ja koulutus taytyy hankkia Australiassa. Katso esimerkkilinkit alta. Muutenkin immi.gov.au -sivustot ovat hyvaa luettavaa kaikille jotka ovat aikeissa hankkia viisumin Australiaan. Naihin foorumien kuulopuheisiin ei aina ole luottamista.

http://www.immi.gov.au/skilled/general-skilled-migration/175/eligibility-work-experience-study.htm

http://www.immi.gov.au/skilled/general-skilled-migration/175/eligibility-aust-study.htm

W.

hemuli

Joo kiitos. ja kyselinkin niiltä vielä ja ei siitä olisi pisteitä tullut. :) Kiitos taas. sitä aina vaan lukee tota immin sivua ja sitten toivoo et ois ymmärtäny väärin ja et pisteitä tulis hieman enemmänkin :) Kiitos taas